3 råd, hvis du vil være skuespiller

teater

Sponsoreret

Går du med en drøm om at optræde på de skrå brædder en dag? Eller spille med i en film i biografen? Så er du ikke alene. Rigtig mange vil gerne være skuespillere, men det er også svært at komme igennem nåleøjet. Her får du 3 råd til, hvordan du forbedrer dine chancer.
Hvorfor vil du være skuespiller? Er det en pludselig indskydelse, fordi du ikke vidste, hvad du ellers skulle lave? Hvad driver dig? Hvis du ikke kan svare på det spørgsmål, er det måske ikke skuespiller, du skal være. Vær sikker på, at det er det, du brænder for og vær klar til at begrunde dine valg.
Sørg for at få noget erfaring under huden, så du ved hvordan det er at spille skuespil. Er du ung og starter helt fra bunden, er det en rigtig god ide at starte på en teater efterskole. Her har du har mulighed for at lære af folk med erfaring indenfor feltet og samtidig selv få en masse erfaring.
En anden måde at få erfaring på, er at gå til alle de castings og auditions, som overhovedet er muligt. Det kan godt være, at du ikke får rollen, men så har du fået en masse erfaring, der forhåbentlig bringer dig lidt tættere på din drøm.
Noget af det vigtigste indenfor skuespil er at kunne leve sig ind i en karakter og blive en anden person. Dette kræver øvelse. Så prøv at lev dig så meget ind i rollen som muligt. Tænk, snak og bevæg sig, som den rolle, du skal spille. Det er også meget vigtigt, at du kan kontrollere din stemme. Gå til stemmetræning, kurser eller øv dig derhjemme og lær andre dialekter og udtalelser af ordene.

 

Related posts